Nokıa AR-GE Merkezi Fotam Ziyareti

Türkiye Nokia Ar-Ge Merkezinin müdür Hüseyin Gören ve direktörü Dr. Muhittin Sayın, merkezimizi 30/Kasım/2016 günü ziyaret etmişlerdir. Ziyaret sırasında FOTAM ile Nokia arasında daha önce imzalanan işbirliği sözleşmesi çerçevesinde, 1505 Çerçeve İşbirliği Sözleşmesi de imzalanarak, proje başvurusunun başlangıcı yapılmıştır.

Daha sonra, üniversitemiz Elektrik-Elektronik Mühendsiliği Bölümü bünyesinde IEEE komitesi tarafından 5.'si düzenlenen Elektrik-Elektronik Mühendisliğine doğru seminerlerinde "Tteknolojik gelişim ve yenilikçi düşünler üzerine" Hüseyin Gören tarafından sunum yapılmıştır. Dr. Muhittin Sayın ise "Telekomünikasyon sektöründe çalışmak üzerine" yaptığı konuşmalarında sektördeki tecrübelerini, yeni gelişmeleri ve mühendis adayı öğrencilerimize tavsiyelerde bulunmuştur.

Son Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2017, Çarşamba