Prof. Dr. Ahmet Altuncu, Tübitak-ardeb’de Eeeag Yürütme Kurulu Üyeliğine Yeniden Seçildi.

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Fotonik Teknolojiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (FOTAM) Müdürü Prof. Dr. Ahmet ALTUNCU, TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığı Çalışma Usul ve Esasları'nın 11 inci maddesinin üçüncü fıkrası gereğince TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığına (ARDEB) bağlı Elektrik, Elektronik ve Enformatik Araştırma Destek Grubu (EEEAG) Yürütme Kurulu Üyeliğine, bir yıl süre ile üçüncü defa yeniden seçilmiş bulunmaktadır. EEEAG Yürütme Kurulu, Dönemsel Başvuru Programları (1001), Sürekli Başvuruya Açık Programlar (1002, 1005, 3501) ve Çağrılı Başvuru Programlarının (1003, ERC, AB ve diğer uluslararası ikili işbirliği programları) değerlendirilme ve desteklenme süreçlerinde, özellikle Haberleşme-ağlar alanındaki organizasyonlarda görev almaktadır.

Son Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2021, Pazartesi